vorig artikel

<

NIEUW: BREAK 2 BATTLE

volgend artikel

24 september 2024

Zin om de breakwereld te leren kennen?
Deze nieuwe coachingsles is specifiek gericht op battles. Je leert de echte breakwereld kennen.

TRAINING: zaterdag 10u00-11u00 De Linde Bornem.

INHOUD:

IN DE LES

Onze focus ligt hier niet op aparte en complexe bewegingen leren, zoals bij de andere breaklessen, maar op de manier hoe battles in zijn werking gaan. Je leert bijv. hoe je sets maakt, hoe je alles connecteert, wat attitude is, welke verschillende battle-vormen er zijn, hoe battles in zijn werk gaan en het allerbelangrijkste… hoe je je best voorbereid op je allereerste échte battle!

BATTLES

Naast de voorbereiding tijdens de les, zal je olv je coach deelnemen aan enkele battles. Deze battles zijn laagdrempelig en aangepast per leeftijd en niveau. Zo kom je doorheen het jaar dichter en dichter bij de echte breakwereld. Je gaat de hiphop-cultuur met je eigen ogen zien en ervaren. De sfeer bij zo’n battle is altijd heel fijn. Ideaal dus om een eerste fijne ervaring te hebben met battles.

DOELGROEP:

Alle b-boys & b-girls die interesse hebben, zijn welkom. De les is open level voor breakers vanaf 8 jaar (ABC). Aiko gaat je individueel coachen en zo bouw je aan je eigen manier van breaken. Je wordt dus klaargestoomd om in de echte breakwereld te springen.

COACH: Aiko Stevens

DATA BATTLES: (via Legacy League, breaking Vlaanderen…)

INSCHRIJVINGSGELD:

GRATIS PROEFLES:

5/10/2024: gratis proefles

Terug naar Nieuwsoverzicht